Sweet Bonanza Demo game

Sweet Bonanza — o joc live incredibil prezentat de furnizorul premium Pragmatic Play la începutul lunii noiembrie 2021. Acest joc captivant combină elemente ale unei roți norocoase clasice și a unei serii inegalabile de sloturi Bonanza, creând o experiență de joc unică. Sub îndrumarea gazdelor experimentate și profesioniste, Sweet Bonanza Candyland se transformă într-un adevărat spectacol de jocuri, unde fiecare participant se simte ca parte a unui eveniment exclusiv.

Transmisie live Sweet Bonanza Candyland

Deoarece Candyland este un joc live, este extrem de important să urmăriți transmisiile live ale jocului pentru a vedea mutările actuale și anterioare, pentru a vă construi strategia și a participa la joc.

Tabelul caracteristicilor jocului live

Caracteristică Valoare
Funcții bonus Disponibile
Câștig maxim 20000X
Tipul jocului live Roata norocului
RTP (Returnare la Jucător) 96.48%
Producător Pragmatic Play
Anul lansării 2021

Clasamentul celor mai bune cazinouri pentru joc

Principiul jocului Sweet Bonanza demo speciala Cum am menționat anterior, elementul cheie al jocului Bonanza Candyland este o roată norocoasă puternică și provocatoare. Această roată este împărțită în 54 de sectoare unice, fiecare oferind jucătorilor oportunități și plăți unice. Să examinăm sectoarele mai detaliat:

 • Sectoare cu simbolul «1» (23 bucăți) — dacă roata se oprește pe unul dintre aceste sectoare, jucătorii vor primi o plată de 1:1 raportată la pariu lor.
 • Sectoare cu simbolul «2» (15 bucăți) — aterizând pe un sector cu simbolul «2», jucătorii vor primi plăți mai generoase de 2:1 în raport cu pariu lor.
 • Sectoare cu simbolul «5» (7 bucăți) — aceste sectoare oferă posibilitatea unor câștiguri mari, unde plata este de 5:1 în raport cu pariu.
 • Sectoare cu funcția «Bubble Surprise» (3 bucăți) — aterizarea pe unul dintre aceste sectoare declanșează un joc bonus, unde jucătorii pot câștiga premii uimitoare.
 • Sectoare cu funcția «Candy Drop» (2 bucăți) — aceste sectoare inițiază, de asemenea, un joc bonus, oferind șansa unor câștiguri și mai mari.
 • Sector cu funcția «Sweet Spins» (1 bucată) — acest sector activează un joc bonus special «Sweet Spins», care deschide jucătorilor posibilități incredibile pentru câștiguri mari.
 • Sector cu funcția «Sugar Bomb» (3 bucăți) — aterizarea aici adaugă un multiplicator pentru următoarea rotire, cu posibilități ulterioare incredibile pentru câștiguri.
Cel mai bun alegere 👍
4.9/5

La jocul Bonanza Live, sarcina dvs. este să plasați pariuri pe sectoarele în care credeți că roata va opri. Dacă ați prezis corect sectorul pe care se va opri roata, veți primi un câștig conform plăților pentru acel sector. Interfața Bonanza Candyland oferă jucătorilor o mulțime de opțiuni convenabile:

 • Pariuri pe mai multe sectoare. Puteți plasa pariuri simultan pe mai multe sectoare, ceea ce crește șansele dvs. de succes.
 • Timp pentru pariere. Aveți la dispoziție 12 secunde între rotirile roții pentru a plasa pariurile. Acest lucru vă permite să vă gândiți la deciziile dvs.
 • Variație de pariuri. Suma totală a pariului variază de la 20 de cenți la 3000 de euro, făcând jocul accesibil pentru diferite categorii de jucători.
 • Chat online. Puteți comunica atât cu alți jucători, cât și cu gazda, ceea ce adaugă un element de interacțiune socială.
 • Chat de asistență online. În cazul apariției unor întrebări sau probleme, jucătorii pot apela întotdeauna la chatul de asistență online.
 • Istoricul pariurilor. Sweet Bonanza Candyland oferă jucătorilor posibilitatea de a-și urmări istoricul de pariuri, ceea ce îi ajută să-și analizeze rezultatele.
 • Istoricul aleatoriu. La partea de jos a ecranului, puteți vedea istoricul ultimelor rotiri ale roții, ceea ce ajută în luarea deciziilor la plasarea pariurilor.
 • Ajutor. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare despre regulile jocului, puteți găsi mereu acestea în secțiunea de ajutor.
 • Setări audio și video. Sweet Bonanza Candyland oferă, de asemenea, opțiuni pentru reglarea volumului audio și calității video, pentru a vă satisface preferințele personale.
 • Butoanele sectoarelor. Pentru a plasa pariuri, jucătorilor le stau la dispoziție 6 butoane mari cu valorile sectoarelor în centrul ecranului.

Tactici de joc În Candyland, precum în orice joc de noroc, alegerea unei tactici corecte poate influența semnificativ experiența și succesul dvs. Să analizăm mai detaliat cele trei tactici principale pe care jucătorii le pot folosi pentru a-și crește șansele de câștig:

 • Tactica pariurilor pe funcțiile bonus. Această tactică vizează plasarea pariurilor exclusiv pe sectoarele cu funcții bonus, cum ar fi «Bubble Surprise», «Candy Drop» și «Sweet Spins». Aceste sectoare oferă jucătorilor șansa de a obține cei mai mari mulțiplieri și câștiguri impresionante. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere că aceste sectoare sunt mai rare pe roată, ceea ce face această tactică cu un grad mai mare de risc. În caz de succes, puteți aștepta recompense semnificative, dar există posibilitatea ca roata să se oprească pe alt sector.
 • Tactica de pariuri uniforme. Această tactică constă în plasarea pariurilor pe diferite sectoare pentru a acoperi uniform întreaga suprafață a roții. Aceasta poate reduce riscul de pierdere, deoarece aveți un pariu pe un număr mai mare de sectoare, dar, în același timp, reduce dimensiunea potențialelor dvs. câștiguri. Această strategie este potrivită pentru jucătorii care preferă un abordare mai conservatoare și urmăresc câștiguri stabile, dar mai mici.
 • Tactica de pariuri combinate. Această tactică implică combinarea pariurilor pe sectoarele cu funcții bonus și pariuri pe sectoarele cu numere. Această abordare asigură un echilibru între riscul și potențialele câștiguri. Puteți participa la runde bonus când roata se oprește pe un sector cu funcție bonus și, în același timp, primiți plăți pentru sectoarele cu numere. Această tactică oferă o experiență de joc mai flexibilă și variată, care poate fi mai captivantă pentru jucătorii polivalenți.

Este important să rețineți că Sweet Bonanza Candyland, la fel ca orice joc de noroc, depinde de noroc, iar nu există strategii de câștig garantate. Alegerea tacticii depinde de preferințele personale și nivelul de confort în ceea ce privește riscul. Indiferent de tactica aleasă, Sweet Bonanza Candyland oferă o experiență de joc captivantă, unde fiecare rotire a roții aduce plăcere și oportunitatea de câștiguri mari. Bonusurile jocului live Sweet Bonanza Pentru a înțelege caracteristicile jocului, am descris fiecare secțiune bonus în detaliu, astfel încât să știți cum funcționează. Funcția Sugar Bomb În Sweet Bonanza Candyland, una dintre funcțiile unice este Sugar Bomb. Acest sector de pe roata norocului oferă jucătorilor o aventură captivantă cu posibilitatea de a-și mări câștigurile. Să examinăm această funcție mai detaliat. Când roata se oprește pe sectorul Sugar Bomb, un multiplicator între 2X și 10X este atribuit aleator. Este important de menționat că nu puteți plasa pariuri pe sectorul Sugar Bomb — acesta servește exclusiv ca multiplicator pentru orice alt sector de pe roată.

Cel mai bun alegere 👍
4.9/5

Procesul de joc este următorul: după ce apare sectorul Sugar Bomb, gazda începe să rotească roata din nou. Este important ca toate pariurile din jocul anterior să rămână valabile, iar noi pariuri nu pot fi plasate. Apoi, când roata se oprește și apare orice alt sector, rezultatul său va fi multiplicat cu multiplicatorul stabilit în sectorul Sugar Bomb. Dacă acest sector Sugar Bomb apare din nou, multiplicatorul anterior se adaugă la noul multiplicator, proces care continuă până când apare alt sector. Astfel, aveți șansa de a vă mari câștigul de mai multe ori, datorită multiplicatorilor Sugar Bomb. De asemenea, în joc există opțiunea Sugar Bomb Booster. Dacă activați această opțiune, costul tuturor pariurilor va crește cu 25%, însă când apare sectorul Sugar Bomb, multiplicatorul obținut va fi dublat pentru dvs., oferindu-vă și mai multe șanse pentru câștiguri mari. Runda bonus Sweet Spins O altă rundă bonus captivantă din Sweet Bonanza Candyland este runda Sweet Spins, care transportă jucătorii în lumea popularului joc Sweet Bonanza. Să examinăm mai detaliat această rundă. În momentul în care apare sectorul Sweet Spins, jucătorii sunt transferați la jocul Sweet Bonanza, unde li se acordă un număr specific de rotiri. În această versiune a jocului, câmpul de joc are un format de 6×5, iar simbolurile identice se plătesc oriunde, când apar în cantitate de 8 sau mai multe exemplare.

Cel mai bun alegere 👍
4.9/5

În Sweet Spins funcționează funcția de câștiguri cascade, care intră în joc de fiecare dată când formați o combinație câștigătoare. Acest lucru înseamnă că simbolurile câștigătoare sunt eliminate de pe ecran, permițând să apară simboluri noi și să umple locurile libere. Acest proces poate continua atâta timp cât continuați să câștigați. În plus față de simbolurile de plată obișnuite, Sweet Spins oferă, de asemenea, posibilitatea de a apărea simbolul Sugar Bomb. Acest simbol atribuie un multiplicator aleatoriu între 2X și 100X și îl aplică la suma câștigului rotirii curente, ceea ce poate crește semnificativ câștig